Flytta i Söderhamn, Hudiksvall & Ljusdal

Vårt team är erfarna och välutbildade - tillsammans gör de så att din flytt blir snabb och effektiv. Vi är lyhörda och sätter alltid kundens önskningar och krav främst. Vi packar professionellt och emballerar med van hand ömtåligt gods.

 

Utvändig målning

Vi målar alla typer av fasadmålning såsom trä, tegel och puts. Vi lägger lika mycket omsorg och fokus på förarbetet/grundarbetet som på slutresultatet som skall vara av högsta hållbara kvalitet.

Ska du måla om ditt hus eller någon annan fasad är du varmt välkommen att kontakta oss.

Fasadmålning

FLYTTSTÄD

Det är ett förtroende att flytta en annans hem och ägodelar. Detta förtroende går även igen när vi tar hand om flyttstädningen. Kontakta oss för pris eller om du har frågor om vad du vill ska ingå i städningen. Du kan anlita oss för städ vid kontorsflytt eller som privatperson. 

Invändig målning och tapetsering

Vi renoverar villor, lägenheter, kontor och industrilokaler. I Bostäder är det målning av väggar, tak och tapetsering. Vi utför även våtrumsmålning och brandskyddsmålning. I industrilokaler utförs sprutmålning av väggar och målning av plåttak.

KONTORSFLYTT

Vi planerar varje flytt noga så att ditt företag förlorar så lite produktiv tid som möjligt. Effektiv logistik tillsammans med noggrant emballage av er utrustning gör att ni kan koncentrera er på verksamheten. Vi är vana att hantera känslig elektronik och att montera möbler. Vårt mål är att ert företag ska flytta med så lite avbräck som möjligt i den dagliga verksamheten.

Vi kan även erbjuda magasinering, tillfälligt eller långsiktigt. Ring oss om priser!

Behöver du någon av våra flyttjänster? Kontakta oss redan idag!

Behöver du någon av våra måleritjänster? Kontakta oss redan idag!